top of page

Contramestre Renato

Renato Leôncio “Munaia” er 42 år. Han er idrætslærer, persoling træner og har trænet og undervist Capoeira i mere end 25 år. Han er en af Mestre Agostinhos ældste elever. Contramestre Renato startede med at træne med en meget dygtig Mestre,  Mestre Negrito. Med mange års efaring som Capoeiraunderviser, underviser Contramestre Renato Capoeira gruppen med en god energi, altid glad, og åben for alle nye der har lyst til at komme og være med.

Mestre Agostinho

Mestre Agostinho er vores Mester, ham hvis capoeira fortsætter gennem os og er vores bedste eksempel. Han er et kulturleksika og han har undervist og opretholdt Capoeiratraditioner i næsten 30 år. Mestre Agostinho er en fænomenal Capoeirista og ikke mindst et godt menneske, og han udfører et vigtigt og stort stykke arbejde indenfor Capoeira. På grund af hans arbejde forsætter Grupo Ginga deres traditioner og han er ofte i Europa for at holde de tætte bånd han har knyttet gennem Capoeira ved lige.

Mestre Negrito

Mestre Negrito vil altid have en stor tilknytning til Contramestre Renato. Han var Renatos første lærer, og har lært Renato meget af, hvad han ved idag. Mestre Negrito var et unikt menneske og en fantastisk dygtig Mester og Capoeirista. Hans store karisma og evigt gode humør smittede altid af på hans elever, og dette blev kun overgået af hans evne til at dele sin viden om livet og om capoeira. En dygtig musiker og en enestående eksempel på den brasilianske folkekultur. Han har videregivet en capoeiraarv, som Contramestre Renato priser sig lykkelig for hver eneste dag. 

bottom of page